TRILO®‎ is een Nederlands merk dat al meer dan 40 jaar zelfgebouwde machines levert over de hele wereld. Het machinepark bestaat uit bladblazers, zuigwagens, maaiers en machines voor de graszodenindustrie. Alle machines worden door TRILO zelf ontworpen en gebouwd. Daarnaast reviseert TRILO machines voor de occassionmarkt. TRILO maakt deel uit van de Nederlandse holding Vanmac.


Made in Amersfoort
Alle machines van TRILO worden ontworpen en gemaakt in Amersfoort. We werken in een modern pand op bedrijventerrein Calveen, vlakbij de A1. Hier heeft de binnendienst contact met klanten in meer dan 40 landen. We hebben eigen ontwerpers en een magazijn met zo’n 10.000 onderdelen op voorraad. Op de constructie-afdeling worden metalen elementen aan elkaar gelast. Daarna gaan de onderdelen naar de spuiterij en vervolgens wordt alles geassembleerd. Elk team werkt aan één machine tot deze klaar is voor aflevering. Zo’n machine bestaat voor meer dan 90% uit Nederlands materiaal en daar zijn we best trots op!

Kijk op werk
Bij Trilo vinden we het belangrijk dat iedereen met plezier werkt en trots is op het resultaat. Elke week verlaten gemiddeld vijf machines ons pand en daar heeft iedereen een bijdrage aan geleverd. We werken in een klein team, waar we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Samen zorgen we voor een veilig en aangenaam werkklimaat. We hebben korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. Iedereen mag meedenken hoe het nog beter kan. En voor die inzet en betrokkenheid worden we allemaal goed beloond.


Nieuwsgierig naar ons recente aanbod van vacatures? Kijk dan op onze vacaturesite: www.werkenbijtrilo.nl